Kattopesu ja katonsuojaus

Katonpesu saa katon näyttämään jälleen uudenveroiselta.

Kattopesu Tammisaari

Vuodenaikojen vaihdellessa peltikatolle kertyy pinttynyttä likaa, siitepölyä, katupölyä, nokea, puista irronnutta roskaa tai esimerkiksi levää, joten pesu tai vähintäänkin mekaaninen puhdistus on aika ajoin aiheellinen. Lika ja roskat sitovat itseensä kosteutta, joka saa pidemmän päälle peltikatossa aikaan ruostumista.

Säännöllinen puhdistaminen pidentää peltikaton käyttöikää. Mitä paremmin peltikatto pidetään puhtaana, sitä hitaammin sen pinta kuluu. Uuden tai vastamaalatun peltikaton pinnan puhdistamiseen voi riittää pelkkä vesisade, mutta kun pinta alkaa ikääntyä, puhtaanapito vaatii myös katon omistajan panosta.

Jos peltikatto tarvitsee myös maalausta, se on järkevää tehdä pesun kanssa samassa yhteydessä.

Katonsuojaus

Katon suojauksesta kannattaa huolehtia etukäteen, jotta pääset katon huollossa ja puhdistuksessa mahdollisimman vähällä. Katon pinnoitus lisää merkittävästi katon käyttöikää.

Tulemme tarkastamaan kattosi ja asiantuntijamme kertoo katselmuksen perusteella, minkälaisilla toimilla kattosi saadaan taas hyvään kuntoon. Jos katon kunto on vielä kohtalaisen hyvä, niin pinnoittamalla ja jatkossa huoltamalla peltikattoa voi siirtää kattoremonttia eteenpäin vuosia.

Pyydä tarjous

Olen kiinnostunut: